teisipäev, 5. september 2017

Kohal!

Tere!

Oleme oma esimeses sihtkohas önnelikult kohal. Aega vöttis see umbes täpselt 20 tundi ehk siis marsruudiks oli Tallinn-Helsinki-Bangkok-Chiang Mai. Tallinna lennujaamas tuli esimene kokkupõrge tuttavaga, Sten kohtus klassiõde Katiga, keda polnud aastaid näinud.

Eks möned teist teavad meie umbkaudset reisiplaani, aga panen teile siia pildi, et oleks veel selgem ;)
Lennud

Ehk siis praegu oleme kaks nädalat Pöhja-Tais, umbes nädala Chiang-Mais ja teise sama palju Chiang-Rais. Sealt edasi suundume Pöhja-Vietnami, kust on meil aega 28 päeva, et jöuda Löuna-Vietnami. 
Lend Helsingist Bangkoki oli väsitav. Ei teagi miks. Sten arvas, et pöhjuseks on temal projekt "Septembris ei joo" :D Muidu lend ise oli väga ok, ei olnud öhuauke ega muud raputamist, eriti :D
Igahahes oleme väsinud, aga yritame end välja puhata ja seejärel Pöhja-Taid avastama hakata! Kliima vajab veel harjumist (hetkel 26 kraadi, kell on 22.07 ja kohati tuleb seenevihma) aga muidu söök on hea (ja odav!)

Enne reisi...
Viimast lendu ootamas
Enne ja pärast
Tavaline aasiapärane söök. Lennujaamas unustasime muidugi öelda, et ei soovi chillit, arvake ära, mis juhtus :D
 Massaazis
Koduloomad. Nii kaua kui ukse taga pysivad, on köik hästi!

Loodetavasti saan postituse laadimisega hakkama ning näete natuke pilte!

PS. Rainer! Kuidas ma täpitähed korda saan?! Ja klaviatuuril tuli yks klahvistiku nupp ära, ei oska tagasi panna...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Goa ja sealt lõuna poole

Nädal möödas jälle nii et panen mõned toimetused ja tegemised kirja muidu ununevad veel ära. Goa on Indias väga populaarne piirkond puhka...